Indrukwekkende minuut stilte én eerbetoon Lestienne

Indrukwekkende minuut stilte én eerbetoon Lestienne

21 november 2015 18:53 - Zaterdagavond begon de wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem met een indrukwekkende minuut stilte. Ook Maxime Lestienne, die onlangs zowel zijn vader als moeder verloor, werd herdacht.

De minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs was een echt kippenvelmoment in Jan Breydel. Daarna werd eveneens op weergaloze wijze “You’ll Never Walk Alone” ingezet door de Brugse aanhang.

Eerbetoon Club Brugge aan Lestienne

In de 16de minuut (het rugnummer van Lestienne) gingen de handen op elkaar om ex-speler Maxime Lestienne een hart onder de riem te steken. Hij verloor afgelopen donderdag zijn vader, nadat zes weken eerder zijn moeder onverwacht overleed aan een slagaderbreuk.

Applaus in Jan Breydel voor Lestienne

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.