Jankovic blikt vooruit: “Vier Club-spelers die altijd het verschil kunnen maken”

Jankovic blikt vooruit Vier Club-spelers die altijd het verschil kunnen maken

29 november 2015 07:15 - Vorige week zondag kregen ze Achter de Kazerne nog eens het échte KV Mechelen te zien. Toen werd KV Oostende immers met een 2-1-nederlaag naar huis gestuurd. Tegen Club Brugge willen Aleksandar Jankovic en zijn manschappen bevestigen. Een vooruitblik van de Servische coach.

“Voor ons is dit een belangrijk moment en een belangrijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Wees maar zeker: Club Brugge zal tot het einde meedoen voor de titel”, vertelt Jankovic bij HLN Sport Plus.

“Maar we zijn er klaar voor. Tegen Oostende hebben we bewezen dat we qua organisatie de toppers aankunnen. Wel, we willen nog beter doen tegen Club Brugge. Stel dat we winnen, dan is het de eerste keer dat we zes op zes halen dit seizoen. Als je ambitie hebt, is een winning-streak noodzakelijk.”

“De zege van vorige week heeft ons een boost gegeven, dus waarom zouden we niet kunnen winnen? Vanzelfsprekend is er ook veel respect voor Club: ‘big team, big challenge’. Ze hebben spelers lopen die op elk moment en op elke manier het verschil kunnen maken, zelfs als ze niet hun beste voetbal spelen.”

“Zo zijn er Meunier en Vázquez die naar hun beste vorm groeien, maar ook Vossen en Gedoz… Ze zullen steeds beter worden. En toch: we zijn die 3-0 uit de heenwedstrijd in het begin van het seizoen nog niet vergeten en we willen morgen reageren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.