Kan Storm op vervroegde terugkeer rekenen?

Kan Storm op vervroegde terugkeer rekenen?

19 november 2015 07:17 - Afgelopen zomer werd Nikola Storm door Club Brugge voor een jaar uitgeleend aan Zulte Waregem. Maar mogelijk keert de 21-jarige Maldegemnaar in januari al terug naar blauw-zwart. Al lijkt die kans eerder klein.

Vorig jaar kende Club heel wat problemen met de uitleenbeurt van Tuur Dierckx. Toen wilde blauw-zwart de aan KV Kortrijk verhuurde spits in januari terughalen om de kern te verbreden. Zonder clausule moest er echter zwaar onderhandeld worden om dat rond te krijgen.

Bij de uitleenbeurt van Storm (zonder aankoopclausule) werd die fout niet meer gemaakt. Deze keer kan Club zijn flankaanvaller dus zonder problemen tijdens de wintermercato terugvorderen.

Toch lijkt de kans eerder klein dat Storm in januari naar Jan Breydel afzakt. Enkel als Club straks een resem offensieve spelers ziet uitvallen, zal dat scenario plaatsvinden. Bovendien gaf Storm eerder in een interview aan dat hij liefst het seizoen bij Zulte Waregem uitdoet. Zaterdag mag de huurling van Club overigens gewoon meespelen in de West-Vlaamse derby. Er is immers geen clausule opgenomen dat hij niet zou mogen spelen tegen zijn moederclub. Dat meldt HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.