Karl Vannieuwkerke heeft raad voor Preud’homme

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

03 november 2015 10:34 - Maandagnacht hebben de Jonge Duivels zich gekwalificeerd voor de halve finale op het WK in Chili. Vooral Club-doelman Jens Teunckens maakte indruk. Dat zag ook Vlaams sportverslaggever Karl Vannieuwkerke, die uitpakte met een opvallende tweet.

Mathew Ryan liet een grote leegte achter bij Club Brugge. De Australiër werd vervangen door Sinan Bolat, maar die kon tot dusver niet overtuigen en lijkt nog tijd nodig te hebben om zijn beste vorm terug te vinden.

Zo belandde Sébastien Bruzzese, die gehaald werd als tweede doelman, opnieuw tussen de Brugse palen. De Luikenaar liet in zijn eerste weken enkele steekjes vallen, maar heeft intussen zijn niveau aanzienlijk opgekrikt.

Karl Vannieuwkerke stelt echter voor om ook de jongste van de hoop eens een kans te geven. Teunckens laat zich momenteel immers opmerken op het WK in Chili. Met enkele knappe saves hield hij de nationale U17 recht tegen Costa Rica.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.