Klassering Brugse beloften en jeugd: een overzicht

Klassering Brugse beloften en jeugd een overzicht

29 november 2015 12:15 - Elk weekend kijken we met z’n allen reikhalzend uit naar de wedstrijd van de eerste ploeg van Club Brugge. Maar hoe doen de Brugse beloften het eigenlijk? En hoe zit het met de jeugd? Een stand van zaken.

Afgelopen woensdag werden de Brugse beloften in de kijker geplaatst omdat Refaelov, Engels, Coopman en Agu voor het eerst sinds lang speelminuten kregen in een officiële wedstrijd.

Het werd 1-1 in Lokeren, na een wrang tegendoelpunt in de laatste seconden van de wedstrijd. Nochtans hadden de beloften een driepunter goed kunnen gebruiken…

De laatste speeldag voor de blauw-zwarte jeugdploegen in 2015 is een feit. De volgende wedstrijd vindt immers pas plaats op 9 januari 2016. Hoog tijd voor een overzicht en woordje uitleg bij de klassementen van de U16, U17 en U19.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.