Köteles: “Zo kunnen we Vossen destabiliseren”

Simons en Vossen

07 november 2015 05:11 - Zondagavond staan Club Brugge en Racing Genk tegenover elkaar op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League. László Köteles, die zeven jaar lang de kleedkamer deelde met Jelle Vossen, weet hoe ze de ex-spits moeten aanpakken.

“Van de tien schoten die hij op training afvuurde, gingen er acht binnen”, lacht Köteles in HLN. “Vorm speelt eigenlijk geen rol bij Vossen. Eens hij de bal in de zestien krijgt, neemt zijn instinct het over. Geef hem een meter in de zestien en he kills you.”

“Elke speler heeft wel periodes met ups en downs en het draait misschien wat minder bij Vossen, maar dat kan van het ene op het andere moment veranderen.” De Genkse doelman heeft alvast enkele tips voor zijn verdediging.

“We moeten in zijn nek zitten, hij houdt er niet van als je op zijn vel kleeft. Daar wordt hij ongemakkelijk van. Op die manier kan je hem destabiliseren, maar dan moeten we nog 90 minuten gefocust zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.