Laforge over rode kaart: “Geen moment getwijfeld”

Laforge over rode kaart Geen moment getwijfeld

30 november 2015 04:52 - Stefano Denswil pakte zondagnamiddag opnieuw uit met een goede prestatie op het veld van KV Mechelen. Net voor affluiten kreeg de Nederlander wel nog een rode kaart onder zijn neus geschoven. Ref Laforge reageert.

Denswil rijgt de laatste weken de ene na de andere secure prestatie aan elkaar, maar is er komende match mogelijk niet bij vanwege zijn rode kaart Achter de Kazerne. In de slotfase tackelde de verdediger met gestrekte voet op de infiltrerende Mats Rits, maar leek hij hem niet echt te raken. De beelden spreken wat dat betreft voor zich.

Ook bij HLN vinden ze dat het om een (te) strenge sanctie gaat. “Ik heb nochtans geen moment getwijfeld om die rode kaart te trekken”, reageert Laforge vastberaden. “Veel meer kan en wil ik er niet over zeggen”, is de scheidsrechter kort en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.