Lestienne wil terug aan voetballen denken

Lestienne wil terug aan voetballen denken

28 november 2015 04:30 - Maxime Lestienne kreeg de voorbije maanden twee immense klappen te verwerken. Begin oktober overleed zijn moeder Cynthia onverwacht en vorige week stierf ook zijn vader Fabian, die al langer ernstig ziek was. Toch wil de ex-speler van Club Brugge stilaan terug op het veld staan.

PSV-trainer Philip Cocu heeft aangegeven dat Lestienne in de loop van volgende week op training verwacht wordt. De flankaanvaller kreeg de voorbije maanden de tijd om de vreselijke gebeurtenissen te verwerken, maar zou intussen klaar zijn om terug op het veld te staan.

“Maxime moet nog een aantal belangrijke zaken afhandelen, maar hij kijkt er tegelijk naar uit zich weer bij ons aan te sluiten”, vertelt Cocu. “We gaan proberen hem zo goed mogelijk op te vangen en te steunen waar mogelijk.”

De laatste keer dat Lestienne in actie kwam, dateert van 30 september tegen CSKA Moskou. Wellicht zal PSV dus nog even moeten wachten alvorens hun goudhaantje opnieuw inzetbaar is, maar vanzelfsprekend heeft de Nederlandse club daar alle begrip voor. Dat meldt HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.