Maak kennis met Stefano’s fancy speelgoed

13 november 2015 07:08 - Nu de Jupiler Pro League een weekje op zich moet laten wachten door interlandvoetbal, hebben heel wat Club-spelers iets meer vrije tijd. Enkel Thomas Meunier, Oscar Duarte, Abdoulay Diaby en Tuur Dierckx hebben immers interlandverplichtingen.

Stefano Denswil weet al hoe hij die extra tijd zal spenderen. Hij stuurde via zijn officiële Instagram-account onderstaande foto de wereld in. Very nice, Stefano!

Is that time 🎮🔫💣🔪

Een foto die is geplaatst door God Is Love 🙏❤️ (@stefanodenswil) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.