Mannaert: “We zijn teleurgesteld en ontgoocheld”

Mannaert: "We zijn teleurgesteld en ontgoocheld"

24 november 2015 20:35 - De aanhoudende terreurdreiging in het Brusselse Gewest heeft al heel wat gevolgen gehad voor de voetbalwereld. Zo moet nu ook de Europa League-wedstrijd tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren gespeeld worden. Vincent Mannaert reageert.

“We hielden rekening met twee scenario’s: één waarbij enkel de bezoekende fans geweerd zouden worden en één waarbij we voor een leeg stadion moesten spelen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Het was voor de UEFA jammer genoeg geen optie om de wedstrijd op een andere datum te spelen. Daar zijn ze heel strikt in.”

De beslissing om donderdag geen fans in het Jan Breydelstadion toe te laten, is een serieuze streep door de rekening van blauw-zwart. “We zijn teleurgesteld en ontgoocheld dat er gekozen werd voor het tweede scenario. Dat hadden we niet verwacht. We zullen nu intern bekijken wat we doen met de reeds verkochte tickets, catering, enzovoort.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.