Meer dan 30.000 euro schade voor Duarte

Serieuze schade voor Duarte

16 november 2015 10:30 - Het zijn geen leuke tijden voor Oscar Duarte. Nadat de verdediger een scheurtje in de kuit opliep met Costa Rica, heeft hij ook op het thuisfront met de nodige pech te kampen. Buurman Claudemir zag het gebeuren en schoot te hulp.

In de Heidelbergstraat te Brugge is een 40 meter hoge eik omgevallen. Twee huizen liepen daarbij serieuze schade op, waaronder dat van Club-verdediger Duarte.

De kruin van de omgevallen boom sloeg heel wat pannen van het dak. De brandweer moest tijdelijk zelfs een zeil spannen om de situatie onder controle te krijgen. Toch zouden de getroffen huizen nog altijd bewoonbaar zijn.

“Er is zeker voor 30.000 euro schade”, vertelt buurman en ploeggenoot Claudemir aan Het Nieuwsblad. “De zwangere vrouw van Duarte was alleen thuis en was in paniek. Mijn vrouw en ik hebben haar opgevangen”, aldus de middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.