Mertens: “Ik had Club wel willen helpen”

Mertens Ik zou Club wel willen helpen

27 november 2015 06:45 - Dries Mertens zakte, ondanks een dijbeenblessure, samen met zijn Napoli-ploegmaats af naar Jan Breydel. Tijdens de rust maakte de Rode Duivel graag even tijd voor een interview. 

“Het is heel jammer dat het allemaal zo is uitgedraaid, want ik had vooraf een fijne avond met leuke Club-supporters in gedachten”, vertelt Mertens aan Sporza. “Of we Club niet konden laten winnen? Ik persoonlijk had ze graag geholpen, maar we kwamen echt voor drie punten en 15 op 15 in de Europa League.”

Dat Napoli over een sterk B-elftal beschikt, kon blauw-zwart gisteren aan den lijve ondervinden. “We weten dat we sterke jongens op de bank hebben. Dat is de kracht die we vorig seizoen misschien minder hadden.” Tot slot kwam Mertens ook nog even terug op zijn blessure. “Ik hoop dat ik morgen kan aansluiten en maandag op de bank zit tijdens de belangrijke match tegen Inter (wedstrijd om de eerste plaats in de Serie A, nvdr).”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.