Michel Preud’homme ziet opnieuw verdediger uitvallen

Michel Preud'homme ziet opnieuw verdediger uitvallen

15 november 2015 19:26 - Nu de Brugse ziekenboeg eindelijk leeg begon te lopen, is er opnieuw slecht nieuws voor Michel Preud’homme en Club Brugge. Oscar Duarte blesseerde zich namelijk met Costa Rica.

Duarte stond vrijdag op zaterdagnacht 90 minuten tussen de lijnen in de met 1-0-gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen Haïti. Achteraf voelde de centrale verdediger echter iets aan zijn rechterbeen, waardoor de dokter besloot om een scan te nemen.

Daaruit blijkt dat Duarte een scheurtje in de rechterkuit opliep. De wedstrijd van komende woensdag tegen Panama moet hij sowieso aan zich voorbij laten gaan. Ook de matchen tegen Zulte Waregem en KV Mechelen komen in het gedrang.

“Jammer genoeg ben ik out door een letsel. Ik wens de ploeg veel succes in Panama”, stuurt de verdediger via zijn officiële Twitter-account de wereld in.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.