Naast Club zijn ook deze topteams in de running voor Donk

Naast Club zijn ook deze topteams in de running voor Donk

16 november 2015 08:55 - Ryan Donk kwam Club Brugge in de met 1-0-gewonnen thuiswedstrijd tegen Genk aanmoedigen vanuit de spionkop. In zijn interview was de Nederlander met Surinaamse roots duidelijk: hij heeft nog altijd een boontje voor blauw-zwart. 

Aangezien het contract van Donk komende zomer afloopt bij Kasimpasa, zou Club de verdediger zonder transfersom terug naar Jan Breydel kunnen halen. Maar de concurrentie is niet mals.

De gewezen publiekslieveling van blauw-zwart heeft zich namelijk in de kijker gespeeld in Turkije en wekt zo de interesse van topclubs als Galatasaray en Besiktas. Tot slot volgt ook de nieuwe werkgever van Tom De Sutter, Bursaspor, de prestaties van Donk op de voet. Dat melden Turkse bronnen.

Donk: “Als het voor beide ploegen toegankelijk is”

#GoedGesprek / Ryan Donk from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.