Napoli toont interesse in twee Club-spelers

Napoli toont interesse in twee Club-spelers

26 november 2015 18:08 - Donderdagavond om 21.05u wordt Club Brugge – Napoli op gang getrapt in een fanloos Jan Breydel. Een extra zure beslissing nu het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 werd verlaagd. Een Italiaanse delegatie zal de wedstrijd wél mogen bijwonen. En dat is niet alleen om de eigen ploeg aan het werk te zien.

Zo melden Italiaanse bronnen dat Napoli interesse heeft in Thomas Meunier. De 24-jarige rechtsachter wordt al een tijdje gevolgd door de club van Dries Mertens en de wedstrijd in Brugge is een ideale gelegenheid voor de Napolitanen om hem nog eens te scouten.

Daarnaast zouden ook de prestaties van Abdoulay Diaby nauwlettend in de gaten gehouden worden. De Franse Malinees kon zich nog niet helemaal doorzetten bij blauw-zwart, maar vond wel al 8 keer de weg naar doel. Die neus voor goals blijkt ook de Italianen niet te zijn ontgaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.