Nieuw gezicht op de Brugse oefenvelden

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

11 november 2015 18:35 - Het was een leuk zicht vandaag, Bjorn Engels die voor het eerst sinds de zomerstage in Garderen present tekende op de groepstraining en voluit kon gaan. Maar hij was niet de enige ‘nieuweling’.

Want ook Joel Ito mocht van Michel Preud’homme met de grote jongens meetrainen. De 17-jarige aanvaller viel onlangs nog net uit de boot voor het WK van de U17 in Chili.

Maar dat hield Ito dus niet tegen om hard te blijven werken. Samen met Bjorn Engels verscheen hij woensdag op de ochtendtraining. Veel succes Bjorn en Ito! (rechtsonder op de foto). Intussen is het enkel nog wachten op Bernie Ibini, die revalideert van een kuitbeenbreuk.

Bjorn #Engels traint weer volop mee met de groep.

Een foto die is geplaatst door Club Brugge K.V. (@club_brugge_nieuws) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.