Nieuwsflits over onder meer Refaelov, Engels en Izquierdo

Nieuwsflits over onder meer Refaelov, Engels en Izquierdo

16 november 2015 19:14 - In volle voorbereiding op de confrontatie van komende zaterdag tegen Zulte Waregem, viel er heel wat goed nieuws te rapen op het trainingsveld van Club Brugge. Daarnaast werd er stilgestaan bij de aanslagen in Parijs met een serene minuut stilte.  

Na een vrij weekend stond er voor de Brugse spelers een ochtendtraining op het programma. Daarbij is het opvallend dat er momenteel heel wat spelers zijn die zich klaarstomen voor hun terugkeer: Lior Refaelov, Bjorn Engels, Ruud Vormer, Jean-Charles Castelletto, Sander Coopman en Mikel Agu. Alle zes konden ze zonder problemen voluit trainen. Voor Porto-huurling Agu was dat de eerste keer sinds zijn komst naar blauw-zwart.

Het ziet er dan ook naar uit dat Michel Preud’homme in de terugronde over heel wat meer spelers kan beschikken in vergelijking met de heenronde. José Izquierdo en Boli Bolingoli deden mee met de opwarming, maar trainden daarna individueel verder met kinesist Jan Van Damme. Dat meldt de officiële website. Bekijk onderstaand de beelden van de minuut stilte voor de aanslagen in Parijs, alsook een video over de training.

Preud’homme: “Het is heel jammer dat er op deze wereld zo’n individuen rondlopen”

Beelden van de maandagochtendtraining

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.