Nieuwsflits over onder meer Vossen, Refaelov en Vormer

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

12 november 2015 06:10 - De overvolle ziekenboeg waar Club Brugge in het begin van het seizoen mee te kampen had, is intussen verleden tijd. Al is zeker nog niet iedereen speelklaar. Een update.

Matchwinnaar Jelle Vossen sloeg na zijn doelpunt tegen Genk alle frustraties van zich af op de reclameboarding. Resultaat: een klein breukje in de hand. Door een speciale brace heeft hij echter geen seconde van de groepstrainingen moeten missen.

Daarnaast is er uitstekend nieuws over Ruud Vormer en Bjorn Engels. Beide heren gingen zonder problemen voluit op training. Hun blessure lijkt, voorlopig althans, van de baan.

Ook Lior Refaelov, José Izquierdo, Jean-Charles Castelletto en Mikel Agu tekenden present op het Brugse oefenveld, maar zij werkten een individuele training af. Dat weet HLN. Voorlopig blijft enkel Bernie Ibini binnen. De Australische aanvaller herstelt van een kuitbeenbreuk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.