OFFICIEEL: ex-Club-spits trekt naar STVV

OFFICIEEL: ex-Club-spits trekt naar STVV

19 november 2015 17:28 - Meme Tchité, die van 2012 tot 2014 nog voor Club Brugge speelde, keert terug naar België. Na een korte passage bij het Roemeense Petrolul Ploiești verkast de aanvaller naar Sint-Truiden.

Tchité kwam al voor heel wat Belgische ploegen uit. Hij was de eerste speler ooit die het shirt droeg van zowel Standard, Anderlecht als Club Brugge. Bij blauw-zwart vond hij 5 keer de weg naar doel in 25 wedstrijden en kon hij nooit echt doorbreken.

De 31-jarige Burundese Belg zat sinds vorige week zonder club en legde donderdag de medische testen met succes af bij STVV. Hij tekent er een contract tot eind dit seizoen. Volgens HLN willen de Kanaries Tchité zo snel mogelijk speelgerechtigd krijgen. Wellicht komt de wedstrijd van komend weekend tegen Waasland-Beveren wel nog te vroeg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.