Ook bij NVA zijn ze het niet eens met beslissing Landuyt

Ook bij NVA zijn ze het niet eens met beslissing Landuyt

26 november 2015 07:20 - Renaat Landuyt krijgt heel wat tegenwind na zijn beslissing om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Ook bij NVA, de grootste oppositiepartij, vinden ze de keuze van de burgemeester ondoordacht.

“Er zouden 450 federale agenten nodig zijn om de match veilig te laten verlopen. Dat is bijzonder veel en het roept vragen op of dat eigenlijk allemaal wel nodig is”, vertelt raadslid en Club-supporter Paul Desender. Ter vergelijking: er worden op dit moment 1.000 agenten ingezet voor heel Brussel. “Was het niet beter geweest om alleen de Italiaanse supporters de toegang te ontzeggen?”, vraagt Desender zich luidop af.

Ook Pol Van Den Driessche, nota bene woordvoerder van stadsrivaal Cercle, begrijpt de teleurstelling van de Club-fans. “Misschien moeten we donderdag alleen degenen toelaten die de woorden ‘schild en vriend’ zonder Italiaans accent kunnen uitspreken. Dat trucje hebben we in het verleden al eens met succes uitgevoerd”, lacht Van Den Driessche. “De gestrande Napoli-fans geven we vervolgens een bon voor een goed Italiaans restaurant in de stad”, grapt hij in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.