Op deze 5 nummers gaat Izquierdo helemaal los

Op deze 5 nummers gaat Izquierdo helemaal los

13 november 2015 19:12 - Heel wat voetballers zijn verzot op muziek. Ook bij Club Brugge lopen er geregeld spelers met een koptelefoon rond. Bij deze de 5 beste songs volgens publiekslieveling José Izquierdo.

‘Joske’ is een échte sfeermaker in de blauw-zwarte kleedkamer. Hij kan zich geen leven zonder muziek voorstellen. Dat zijn muzieksmaak veel Latijnse invloeden bevat, zal je wellicht niet verwonderen. Latin, reggaeton en dancemuziek zijn de flankaanvaller op het lijf geschreven. Dat meldt de officiële website.

De top 5 van José Izquierdo

1) OSMANI GARCIA Ft. PITBULL, SENSATO – El Taxi

2) JDG x Samual James – Mumbai (Original Mix)

3) De la Ghetto – Dices

4) Maluma – El Perdedor

5) Kevin Roldan – CONTIGO

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.