Opnieuw vreselijk nieuws voor Lestienne

Opnieuw vreselijk nieuws voor Lestienne

19 november 2015 20:26 - Het is een vreselijke periode voor Maxime Lestienne. Nadat de ex-speler van Club Brugge enkele maanden geleden onverwacht zijn moeder verloor, is nu ook zijn vader gestorven.

“Met grote verslagenheid heeft PSV donderdagavond kennis genomen van het overlijden van Fabian Lestienne, de vader van onze speler Maxime. Fabian Lestienne was al langer ernstig ziek”, meldt de Nederlandse club op zijn officiële website.

“PSV zal Maxime Lestienne waar mogelijk ondersteunen bij het verwerken van dit grote verlies. De Belgische aanvaller verloor enkele maanden geleden, volledig onverwacht, ook zijn moeder.” Toen pakten de supporters van PSV uit met een mooi eerbetoon. Bij deze wensen wij je heel veel sterkte Max! Wij leven met je mee 🙁

UPDATE: intussen hebben ook de supporters van Club Brugge een eerbetoon gepland voor Lestienne. Dit zal plaatsvinden tijdens de wedstrijd van komende zaterdag tegen Zulte Waregem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.