Preud’homme: “Daar stel ik me vragen bij”

Preud'homme Daar stel ik me vragen bij

23 november 2015 04:30 - Ondanks het feit dat Club afgelopen weekend goed voetbal speelde en met 3-0 van Zulte Waregem won, toonde Michel Preud’homme nog eens hoeveel grinta er in zijn lijf zit. Reden: twee duidelijke niet gefloten strafschopfases. 

“Het was misschien een beetje dom van mij om me nog zo druk te maken op zo’n moment. Maar als je nagaat dat wij het meeste goals gescoord hebben (Club scoorde één doelpunt minder dan Gent, nvdr), de ploeg zijn die het meest voor doel opduikt en het meest naar doel trapt…”

“Dan stel ik me vragen bij het feit dat we dit seizoen toch maar één penalty kregen”, aldus Preud’homme in HLN. (Club kreeg 2 penalty’s tot dusver, Diaby en Gedoz; waarbij de Braziliaan in de herneming scoorde, nvdr).

De Brugse trainer verwees ook naar de tweede gele kaart en dus uitsluiting van Izquierdo in de thuiswedstrijd tegen Oostende. “De spelers durven niet meer te vallen, met als gevolg dat de ref niet meer fluit. Gelukkig kunnen we het voorlopig ook zonder strafschoppen, maar als je dan vergelijkt met wat er op andere velden gebeurt… Misschien is dit wel het seizoen van de niet-gefloten penalty’s.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.