Preud’homme: “Daarom zat Mechele voorbije matchen op de bank”

Preud'homme Daarom zat Mechele voorbije matchen op de bank

21 november 2015 04:52 - Brandon Mechele begon aan het seizoen als absolute titularis in de Brugse defensie. De laatste twee wedstrijden zat het jeugdproduct van Club echter op de bank. Michel Preud’homme verklaart waarom hij die keuze maakte.

“Natuurlijk had dat een reden”, opent Preud’homme op de officiële website. “Ik liet telkens Oscar Duarte starten, rekening houdend met zijn aankomende interlandverplichtingen en het risico inzake mogelijk blessureleed dat daar aan verbonden was.”

En zo geschiedde. Duarte blesseerde zich immers in de met 1-0-gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Haïti. Daardoor keerde hij terug met een scheurtje in de rechterkuit.

“De conclusie is dat een frisse Brandon hem nu kan vervangen (tegen Zulte Waregem, nvdr). Als coach en staf moet men altijd op het juiste ogenblik de geschikte parameters proberen te vinden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.