Preud’homme: “Dat had ik voorspeld”

Preud'homme: "Dat had ik voorspeld"

27 november 2015 08:40 - Michel Preud’homme vond het een groot nadeel dat Club Brugge zonder zijn fanatieke aanhang Napoli moest bekampen en hij kreeg overschot van gelijk. Intussen weten we ook dat de 56-jarige Luikenaar het net na de Europa League-loting bij het rechte eind had.

Club pakte dit seizoen slechts 4 op 15 in Europa, maar mag nog altijd hoop koesteren op Europese overwintering. “Ik heb op voorhand gezegd dat het een competitie zou zijn met drie ploegen. Omdat Napoli er bovenuit steekt. En dat is ook uitgekomen.”

“Jammer genoeg zullen we nooit weten wat het geworden was mét ons publiek erbij”, gaat de Brugse trainer verder. “Het blijft een heel vreemd gevoel om zo’n topwedstrijd voor een leeg stadion te spelen. We wilden iets doen voor onze supporters, maar we waren niet dreigend genoeg. We misten de juiste beslissing om de laatste pass te geven”, besluit Preud’homme in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.