Preud’homme: “De dag dat hij Club verlaat, is hij meer dan 4 miljoen waard”

Preud'homme: "De dag dat hij Club verlaat, is hij meer dan 4 miljoen waard"

21 november 2015 06:10 - Hans Vanaken kon zich dit seizoen nog niet doorzetten bij Club Brugge. Diezelfde speler kon een jaar geleden bij Lokeren nochtans aanspraak maken op de gouden schoen. Preud’homme analyseert.

“Hans zet een stap terug om daarna hoger te springen”, opent Preud’homme zijn betoog in HLN. “Dat hij te braaf is? Nee, hij heeft net wél een grote persoonlijkheid. Hans heeft altijd luidop gezegd: ‘Ik wil naar Club Brugge.’ En ondanks de druk die werd uitgevoerd op hem, heeft hij woord gehouden. Dan heb je ballen.”

“Hans beseft ook dat hij een bepaalde evolutie moet doormaken en doet dat op zijn ritme. Je mag niet vergeten: toen Hans van Lokeren naar Club kwam, heb ik een totaal ander programma in zijn hoofd moeten stoppen. Wij verwachten nu andere dingen van Hans: de ploeg laten draaien, assists geven en scoren. Een beetje hetzelfde wat Refaelov en Vazquez doen als ze in vorm zijn.”

“Maar ik kan je verzekeren: de dag dat Vanaken Club Brugge verlaat, zal hij meer dan vier miljoen waard zijn. Hij zal op termijn deze ploeg doen draaien zoals Vazquez doet”, besluit de Brugse coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.