Preud’homme: “Hij heeft nog tijd nodig”

Leandro Pereira (Club Brugge)

06 november 2015 07:59 - Club Brugge won donderdagavond zijn eerste Europa League-wedstrijd van het seizoen, maar kon opnieuw niet overtuigen. Michel Preud’homme analyseert.

“Ik ben tevreden over het resultaat”, opent onze coach op de officiële website. “We moesten winnen en dat hebben we ook gedaan. Het moet niet altijd mooi zijn. Het is alleen jammer dat er geen tweede doelpunt viel, zodat we rustiger konden voetballen. Bij de 1-0 twijfel je wat je moet doen: aanvallen of verdedigen.”

“Anderzijds hebben we nu drie wedstrijden op rij (OHL, Westerlo en Legia Warschau) de nul kunnen houden. Dat is ook belangrijk”, gaat Preud’homme verder. Leandro Pereira, die opnieuw aan de aftrap verscheen, kon nog altijd niet scoren voor blauw-zwart. “Leandro is een Zuid-Amerikaanse speler. We zeiden vanaf het begin dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het Europese voetbal.”

Preud’homme twijfelt dan ook niet aan de nieuwkomer. “Hij heeft alleszins de kwaliteiten. De aanpassing is nog niet helemaal gebeurd, maar we zijn ermee bezig. Van zodra iedereen terug is, komen Leandro, Vossen en ook Diaby in aanmerking voor de positie van diepe spits.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.