Preud’homme: “Ik hou van deze club”

Preud'homme: "Ik hou van deze club"

21 november 2015 05:16 - Michel Preud’homme was nooit langer dan twee jaar trainer van één ploeg, maar is bij Club Brugge intussen aan zijn derde seizoen bezig. En dat blijkt geen toeval.

“Ik ben geen trainer van Club Brugge enkel voor het geld. Er is weliswaar een goed evenwicht, maar iedereen weet dat er landen zijn in de wereld waar je veel meer kunt verdienen dan in België. ’t Is… gewoon… Ik hou van deze club”, vertelt Preud’homme in HLN.

“Ik hou van de manier waarop Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert mij hebben ontvangen, van de manier waarop ik gesteund word, zowel van de mensen achter het doel als in de eretribune, van mijn schitterende staf, van de manier waarop iedereen in de club samenwerkt. Het is de Luikse furie, maar dan in Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.