Preud’homme komt met opvallende onthulling: “Overweeg om punt te zetten achter mijn carrière”

Preud'homme komt met opvallende onthulling Overweeg om punt te zetten achter mij

21 november 2015 06:52 - Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Zo vaak is Michel Preud’homme met Club Brugge bezig. Toch beseft de 56-jarige Luikenaar stilaan dat hij iets mist in zijn leven. 

“Ik heb weinig tijd voor mijn vrienden. Mijn job laat dat niet toe”, bekent Preud’homme in HLN. “Ik heb natuurlijk wel vrienden, maar ik zie hen niet veel. Het beperkt zich veelal tot sms, Whatsapp of Skype. Misschien zal ik daarom wel snel een punt zetten achter mijn carrière.”

“Ik besef wel degelijk dat ik iets mis… Ik wil straks tijd kunnen investeren in mijn kinderen en in mijn vrienden. Ik wil eens naar Chelsea, naar José Mourinho. Ik overweeg zeer sterk om na mijn periode bij Club Brugge te stoppen.”

“Dat ik België nog wereldkampioen moet maken in Rusland? Je weet toch dat ik enkel ergens ga waar ze me écht willen. We zullen zien”, besluit de coach van blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.