Preud’homme neemt opnieuw Club-jongeling bij de groep

Preud'homme neemt opnieuw Club-jongeling bij de groep

13 november 2015 22:24 - Dat de Club Academy op volle toeren draait, werd al duidelijk tijdens het WK in Chili voor de U17. Maar liefst vier spelers (Teunckens, Lemoine, Berkoe en Van Vaerenbergh) maakten immers deel uit van het bronzen succes van de jonge Rode Duivels. 

En dat is ook Michel Preud’homme niet ontgaan. Nadat woensdag Joel Ito al mocht proeven van een training met de grote jongens, kreeg ook Jur Schryvers vrijdagmiddag zijn kans.

De 18-jarige Schryvers is een Belgisch jeugdinternational die als centrale middenvelder uitkomt. Hij speelt bij de U19 van trainer Gert Verheyen. In het verleden droeg hij het shirt van onder meer Beerschot. Momenteel is hij aan zijn tweede seizoen bezig bij blauw-zwart. Veel succes Jur!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.