Preud’homme verklaart: “Daarom koos ik voor Vanaken”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

02 november 2015 21:33 - Hans Vanaken kreeg afgelopen zaterdag in ’t Kuipje opnieuw de voorkeur op een fitte Victor Vazquez. Michel Preud’homme legt uit waarom.

Na een aarzelend seizoensbegin lijkt Vanaken stilaan zijn draai gevonden te hebben bij Club Brugge. “Hans begint steeds meer de informatie op te nemen die ik wil dat hij opneemt”, opent Preud’homme met een grote smile op zijn gezicht.

“Hij doet steeds vaker de bewegingen die hij moet doen. Al zal het logischerwijze nog wel tijd kosten vooraleer hij echt alles helemaal onder de knie heeft”, beseft de Luikenaar.

En dat terwijl Vazquez moest toekijken vanop de bank. “We hebben rijkdom. Hans heeft in Westerlo op niveau gespeeld, maar kijk ook eens naar hoe Victor is ingevallen. Met zijn genialiteit zorgde hij met een knappe deviatie en een bal door de benen voor schitterende acties die eigenlijk een doelpunt moesten opleveren. We hebben op het middenveld verschillende opties en dat is alleen maar positief”, besluit de Brugse coach in Het Nieuwsblad.

Bekijk hier de door Preud’homme omschreven actie van Vazquez:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.