Preud’homme verklaart zijn opstelling: “Kwetsuren vermijden”

Preud'homme verklaart zijn opstelling Kwetsuren vermijden

29 november 2015 14:02 - Michel Preud’homme voerde maar liefst vier wijzigingen door in zijn basiselftal. Bij PlaySports verklaarde de Brugse trainer waarom hij die beslissing nam.

“Gedoz heeft te veel pijn om vandaag te spelen. Hij heeft een trap gekregen en zit daarom zelfs niet op de bank. Voor de rest kies ik voor de frisheid van spelers die al een paar matchen niet meer in actie zijn gekomen.”

“We willen kwetsuren vermijden, want de competitie is nog lang. Zo blijft iedereen scherp en fit. Soms zeg ik tegen mijn spelers dat ze twee wedstrijden voluit moeten gaan en de derde match kunnen andere jongens dan het beste van zichzelf geven”, gaat hij verder.

“Tegen Mechelen is snelheid en lengte heel belangrijk. Vandaar de keuze voor Izquierdo, Diaby (snelheid), Pereira en De fauw (lengte). Maar op verplaatsing bij Mechelen is altijd een moeilijke wedstrijd”, besluit Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.