Preud’homme weet wie hem straks kan opvolgen: “Hij kent mijn voetbalvisie”

Preud'homme weet wie hem straks kan opvolgen: "Hij kent mijn voetbalvisie"

26 november 2015 06:55 - Michel Preud’homme gaf onlangs in een interview aan dat Club Brugge misschien wel de laatste stap is in zijn trainerscarrière. De 56-jarige Luikenaar beseft immers dat hij bepaalde dingen mist in zijn leven. De coach wil dan ook geleidelijk aan de fakkel doorgeven. 

“Ik zou zoals in Engeland willen werken en zelf steeds minder op het veld willen staan”, verklaart Preud’homme in Sport/Voetbalmagazine. “Daar help je met je kennis en ervaring een veldtrainer. Zo leert hij het vak zonder meteen het volle gewicht en de volle verantwoordelijkheid te moeten dragen.”

Het is typerend voor Preud’homme dat hij ook al heeft nagedacht over wie hij graag zou willen opleiden. “Philippe Clement kent mijn voetbalvisie door en door. De volgende stap is dat hij de tactische trainingen gaat leiden en nadien kan hij die trainingen ook zelf uittekenen. Het ideale moment om veranderingen door te voeren zou een titel kunnen zijn, maar ik doe niet aan carrièreplanning”, besluit de Brugse coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.