Preud’homme ziet opnieuw twee spelers aansluiten

Preud'homme ziet opnieuw twee spelers aansluiten

17 november 2015 16:34 - De kans is groot dat Michel Preud’homme in de terugronde heel wat knopen zal moeten doorhakken wat betreft zijn basiself. Dinsdag sloten er namelijk opnieuw twee spelers aan bij de groepstraining.

Nadat eerder Refaelov, Engels, Vormer, Castelletto, Coopman en Agu voluit konden trainen, is het nu de beurt aan Izquierdo en Bolingoli. De Colombiaan sukkelt al een tijdje met een heupblessure, maar lijkt intussen helemaal hersteld. De 23-jarige flankspeler kon zonder problemen een deel van de groepstraining afwerken.

Daarnaast is er eveneens goed nieuws voor Bolingoli. Ook hij hernam het grootste gedeelte van de trainingssessie. Tot slot liepen zowel Izquierdo als Bolingoli nog even individueel wat rondjes. Het tweetal zou sowieso in aanmerking komen voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem. Dat meldt Het Nieuwsblad. Intussen zitten enkel Duarte (scheur in de rechterkuit) en Ibini (kuitbeenbreuk) nog in de Brugse ziekenboeg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.