Primeur voor Oulare

Primeur voor Oulare

22 november 2015 02:44 - Obbi Oulare ruilde afgelopen zomer in extremis zijn Brugs shirt in voor dat van Watford. De 19-jarige aanvaller tekende er een contract tot midden 2020 en bracht blauw-zwart 8 miljoen euro op.

Na enkele trainingssessies merkten ze bij Watford op dat de fysieke paraatheid van Oulare nog niet helemaal op punt stond. Tot dusver behoorde de ex-spits van Club dan ook nog niet tot de selectie. Maar daar is zaterdagavond verandering in gekomen.

Oulare zat in de thuiswedstrijd tegen Manchester United namelijk voor het eerst op de bank bij Watford. Op zijn debuut is het wel nog even wachten, aangezien trainer Quique Flores de jonge aanvaller geen invalbeurt gunde. Watford verloor de wedstrijd met 1-2, door een owngoal van Deeney in de laatste minuut.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.