Ref Lambrechts verklaart: “Daarom floot ik geen strafschop”

Ref Lambrechts verklaart Daarom floot ik geen strafschop

23 november 2015 04:13 - Club Brugge zette zaterdagavond zonder problemen Zulte Waregem opzij. Al had de 3-0-eindstand nog hoger kunnen oplopen. Zo zag blauw-zwart twee strafschoppen door de neus geboord worden. Scheidsrechter Erik Lambrechts reageert.

“Bij de fase met Vazquez stond ik vrij ver en baseerde ik mij op de spectaculaire manier waarop hij zich liet vallen. Te opzichtig”, vertelt Lambrechts in HLN. “Na het zien van de beelden is er inderdaad licht contact met de arm en zou de bal op de stip gekund hebben.”

“Bij de fase met Vormer geef ik na het zien van de beelden toe dat het 100% penalty is. Maar tijdens de match kon ik het contact niet duidelijk zien, vandaar dat ik niet floot.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.