Refaelov: “Er was maar één nadeel aan beloftenmatch”

Refaelov: "Er was maar één nadeel aan beloftenmatch"

26 november 2015 06:39 - Lior Refaelov vierde, net als Bjorn Engels en Sander Coopman, zijn rentree in de beloftenwedstrijd tegen Lokeren. De laatste keer dat de Israëliër in actie kwam, dateert van de eerste speeldag in Sint-Truiden. Een breukje in de voet hield hem maar liefst vier maanden aan de kant. 

Refaelov heeft dan ook geen al te goeie herinneringen aan kunstgras (Stayen). Maar het lot wilde dat ook in Lokeren op kunstgras gevoetbald moest worden. “De ondergrond was het enige nadeel. Kunstgras ligt me niet zo. Ik hoopte hier op het hoofdveld te spelen”, vertelt Refaelov op de officiële website van Club Brugge.

“Na vier maanden buiten strijd te zijn, ben ik blij om terug op het veld te staan en mijn eerste wedstrijd gespeeld te hebben. Het is misschien wel met het beloftenteam, maar 90 minuten zijn altijd goed om matchritme in de benen te krijgen.” Bovendien kon Refaelov meteen een goaltje meepikken vanop de stip (matchverslag).

“Het is een goeie manier om aan mijn conditie te werken. Nu wil ik de kloof met de medespelers verder verkleinen. Ik hou alleszins een goed gevoel over aan de wedstrijd. Ik ga gewoon mijn best blijven doen op training en afwachten wanneer de technische staf me opnieuw een basisplaats gunt.” Veel succes, Rafa!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.