Selectiestress voor Michel Preud’homme

Selectiestress voor Michel Preud'homme

28 november 2015 04:43 - Terwijl Michel Preud’homme in het begin van het seizoen nog moeite moest doen om voor elke positie een geschikte speler te vinden, heeft hij vandaag de dag keuze te over. 

Vrijdagmorgen bleek immers dat Oscar Duarte al hersteld was van zijn spierscheur aan de kuit. De Costa Ricaan kwam geblesseerd terug van zijn interlandverplichtingen, maar kon al voluit meetrainen. Dat weet HLN. Of de verdediger al klaar is om mee te reizen naar Mechelen, moet vandaag blijken uit de definitieve wedstrijdselectie.

Daarnaast is het ook afwachten of Bjorn Engels al deel zal uitmaken van de spelerskern. De 21-jarige verdediger speelde woensdag een uur lang zonder problemen met de beloften en zou wel eens voor het eerst sinds lang op de bank kunnen zitten in Mechelen. Zo ook Lior Refaelov, die woensdag de 90 minuten volmaakte bij de reserveploeg van blauw-zwart.

Door het leeglopen van de Brugse ziekenboeg (enkel De Bock en Ibini zijn nog geblesseerd) is het nog maar de vraag of ook Porto-huurling Mikel Agu en Sander Coopman op een plaatsje in de selectie kunnen rekenen.

UPDATE: klik hier voor de Brugse selectie in Mechelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.