Serieuze opsteker voor Refaelov

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

13 november 2015 06:30 - Vrijdag 24 juli. Club Brugge verliest met 2-1 op het veld van promovendus Sint-Truiden en ziet tot overmaat van ramp Lior Refaelov uitvallen. “Zes weken out”, stuurde de Israëliër via Facebook de wereld in. Maar een voetbreuk besliste daar anders over. 

Nadat blauw-zwart eerder deze week Bjorn Engels al gerecupereerd had, mag nu ook Refaelov opnieuw voluit trainen. De middenvelder mag zo, 112 dagen na zijn opgelopen blessure, terug aansluiten bij de groep. Dat weet HLN.

Een comeback in de basis op de komende speeldag tegen Zulte Waregem zit er door een gebrek aan matchritme nog niet in. Maar de Europa League-wedstrijd tegen Napoli (donderdag 26 november) zou haalbaar moeten zijn voor de middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.