Slecht nieuws voor Obbi Oulare

Slecht nieuws voor Obbi Oulare

29 november 2015 07:01 - Obbi Oulare verkaste afgelopen zomer voor 8 miljoen euro naar Premier League-promovendus Watford. Terwijl de 19-jarige aanvaller vorige week tegen Manchester United voor het eerst op de bank zat, was dat afgelopen zaterdag tegen Aston Villa (2-3-winst) al niet meer het geval. En er is nog meer slecht nieuws voor Oulare.

Zo is Oulare door de Brugse politierechter veroordeeld tot een geldboete van 450 euro en een rijverbod van vijftien dagen. Dat weet Het Belang van Limburg. Vorig jaar, op 11 december, toen de spits nog bij blauw-zwart speelde, werd hij langs de Gistelsteenweg in Jabbeke geflitst.

Oulare reed op dat moment 92 kilometer per uur, terwijl de maximumsnelheid 50 bedroeg. Bovendien reed de zoon van Souleymane Oulare op dat moment met een voorlopig rijbewijs. Vrijdag moest de speler van Watford zich in de Brugse politierechtbank verantwoorden, maar Oulare stuurde zijn kat. Hij werd bijgevolg bij verstek veroordeeld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.