Staelens: “Vormer heeft die status zelf afgedwongen”

Staelens Vormer heeft die status zelf afgedwongen

26 november 2015 08:55 - Ruud Vormer werd afgelopen zaterdag onmiddellijk terug in de basis gedropt door trainer Michel Preud’homme. En dat ondanks een afwezigheid van meer dan een maand. Een uitstekende keuze, zo bleek achteraf. Dat vindt ook Lorenzo Staelens.

“Vormer is een echte box-to-box. Verdedigend altijd aanwezig en ook aanvallend van heel veel nut. Bovendien is zijn inzet altijd voorbeeldig, zelfs als hij eens niet goed in de match zit. Hij brengt enthousiasme in de ploeg en dat is iets dat sommigen echt wel nodig hebben”, klinkt het in HLN Sport Plus.

Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld ziet Staelens een voorbeeldfunctie van de Nederlander. “Zijn ploegmaats kijken naar hem op en dat is iets dat hij zelf heeft afgedwongen. In de kleedkamer zal hij zijn mond niet houden en daarmee neemt hij een stuk van de taak van de trainer over. In zijn geheel brengt hij Club naar een hoger niveau. Heel belangrijk daarbij is de strijdersmentaliteit die hij bijbrengt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.