Storm: “Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij”

Storm: "Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij"

21 november 2015 05:55 - Voor Nikola Storm wordt het zaterdagavond ongetwijfeld een speciale wedstrijd in Jan Breydel. De 21-jarige huurling van Zulte Waregem is immers eigendom van Club, maar mag straks wel gewoon meespelen tegen blauw-zwart.

“Ik kijk ernaar uit”, opent Storm in HLN. “Ik heb nog veel vrienden in Brugge. En ook met de bestuursleden en de trainers heb ik soms contact. Zij volgen mijn ontwikkeling op. Het zal leuk zijn om iedereen terug te zien.”

Toch heeft de flankaanvaller naar eigen zeggen nog geen seconde spijt van zijn beslissing om een (half) seizoen voor Essevee uit te komen. “Ik wilde stappen zetten als voetballer, zowel fysiek als mentaal. Ik heb het gevoel dat dat tot dusver goed lukt. Ik boek vooruitgang en krijg geregeld speelminuten. Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij. Het geeft me vertrouwen.”

De kans dat Storm zaterdagavond aan de aftrap komt, lijkt eerder klein. Maar mogelijk zit er wel een invalbeurt in voor de Maldegemnaar. “Tegen Club zal het niet makkelijk worden, maar we zullen er alles aan doen om één of zelfs drie punten te pakken”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.