Teunckens: “Kreeg felicitaties van Club-speler”

Teunckens Kreeg felicitaties van Club-speler

14 november 2015 06:40 - De jonge Rode Duivels zijn intussen terug op Belgische bodem. Na het behalen van een fantastische bronzen medaille op het WK in Chili, blikt Club-doelman Jens Teunckens terug en kijkt hij vooruit.

Teunckens had een groot aandeel in de kwalificatie voor de halve finales, maar slikte daarin een ongelukkige tegengoal. Toch beseft Jens dat hij met opgeheven hoofd mag terugkijken op zijn WK en kan hij op de nodige steun rekenen. “Het deed me toch iets toen Timmy Simons me proficiat kwam wensen met onze mooie resultaten. Hij zei dat we het positieve moeten onthouden. Dan denk je daar toch over na.”

“Aan dat foutje kan ik niets meer veranderen. Als doelman weet je dat zoiets kan gebeuren. Eén fout mag het toernooi niet maken. Ik was heel tevreden over mijn prestatie in de andere WK-wedstrijden.” Bovendien probeert de jonge goalie elke dag bij te leren van de beste keepers ter wereld. “Thibaut Courtois en David de Gea zijn mijn voorbeelden. Ik kijk naar video’s van hen om na te gaan hoe zij bepaalde wedstrijdsituaties oplossen.”

Intussen focust Teunckens zich ook terug op zijn studies. “Ik studeer topsportwetenschappen en wil mijn diploma halen. Als ik mijn beide benen breek, dan moet ik iets achter de hand hebben”, besluit hij in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.