Teunckens krijgt steun van de allergrootsten

Jens Teunckens (Club Brugge - Anderlecht)

06 november 2015 09:16 - Jens Teunckens kan terugkijken op een geslaagd WK in Chili. Onder meer zijn uitstekende reddingen zorgden ervoor dat een Belgische jeugdploeg voor het eerst een halve finale bereikte op een groot toernooi. Jammer genoeg eindigde het avontuur wel met een valse noot voor de jonge keeper.

Teunckens kreeg heel wat lof van analisten en Club-fans, maar lag donderdagavond door een verkeerde inschatting aan de basis van de uitschakeling op het WK in Chili.

Onze nationale U17 waren via Dante Rigo (PSV) op voorsprong gekomen tegen Mali, maar verloren uiteindelijk nog met 3-1. Er viel Teunckens niets te verwijten bij het eerste en derde tegendoelpunt, maar bij de tweede tegentreffer ging hij in de fout.

De jonge doelman was dan ook ontroostbaar na affluiten. “Teleurgesteld over het resultaat en mijn prestatie. Sorry België en bedankt voor alle berichten”, klinkt het via zijn officiële Twitter. Maar toppers à la Kompany staken hem een hart onder de riem. Ook zijn ploegmaats namen het voor hem op. Een mooi gebaar! Kop op Jens, één foutje weegt niet op tegen de vele knappe reddingen 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.