Van Vaerenbergh mikt op doorbraak: “Drang is bijzonder groot”

Van Vaerenbergh mikt op doorbraak Drang is bijzonder groot

13 november 2015 07:26 - Dennis Van Vaerenbergh is één van de jonge Rode Duivels die wist te bekoren op het WK in Chili voor de U17. De talentvolle aanvaller van Club Brugge blikt terug op zijn onvergetelijke avontuur en kijkt vooruit.

“Ikzelf maakte een fantastisch leermoment mee”, vertelt Van Vaerenbergh op de officiële website. “Tijdens het EK behoorde ik steevast tot de vaste basiself. Ook in Chili was dat de eerste twee wedstrijden het geval, maar toen verzeilde ik onverwacht in de dug-out. Ik werkte de daaropvolgende trainingen keihard in de hoop mijn stek terug te verdienen. Deze arbeid loonde uiteindelijk.”

Intussen ligt de focus voor de spits opnieuw bij blauw-zwart, al wenst hij eerst zijn diploma te behalen. “Ik wil inderdaad dat velletje papier (volgt TSO Topsport in het KTA in Brugge, nvdr) in handen krijgen, maar ook het volop waarmaken bij Club staat helemaal bovenaan mijn verlanglijstje. De drang om een mooie loopbaan uit te bouwen, is bijzonder groot.” Wij wensen je alvast veel succes toe, Dennis!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.