Vanaken ondanks sterke prestatie niet helemaal tevreden: “Dat is jammer”

Vanaken ondanks sterke prestatie niet helemaal tevreden Dat is jammer

29 november 2015 17:25 - Hans Vanaken kreeg Achter de Kazerne nog eens zijn kans van Michel Preud’homme. De 23-jarige middenvelder greep die met beide handen en genoot zienderogen van zijn sterke prestatie.

“We hebben vandaag een sterke collectieve prestatie neergezet”, opent Vanaken voor de camera’s van de rechtenhouders. “We kwamen heel scherp uit de kleedkamer en hebben veel kansen gecreëerd. Ik ben ook blij met mijn doelpunt, want het heeft al een paar keer tegengezeten voor mij. Ik hoop dat ik nu vertrokken ben.”

Toch was de middenvelder ook een klein beetje teleurgesteld. “Ergens is het wel jammer dat ik vandaag zonder assist van het veld stap”, gaat hij verder. “Maar het belangrijkste is dat we 3 punten pakken en zo aansluiten bij de top van het klassement. Het is ook positief dat we de laatste weken weinig tegendoelpunten slikken. Ook vandaag gaven we maar één grote kans weg.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.