Vandenbempt: “Gewettigde hoop voor Club-fans”

Vandenbempt: "Gewettigde hoop voor Club-fans"

23 november 2015 16:23 - Club Brugge won afgelopen zaterdag met 3-0 van Zulte Waregem en pakt zo 24 op 24 in eigen huis. Bovendien bracht blauw-zwart deze keer ook goed voetbal op de mat. Dat zag ook Peter Vandenbempt.

“Club blijft thuis ongeslagen, maar ik heb nog een klein beetje voorbehoud of Club nu definitief gelanceerd is. Ze hebben thuis vroeger ook al goed gevoetbald. Er is wel gewettigde hoop voor de fans na zaterdag. Het allerbelangrijkste is dat Club eindelijk zijn defensieve organisatie heeft teruggevonden, met al vijf keer na elkaar geen tegendoelpunt.”

“En dan is er nog de factor Victor Vazquez. Die is al vaak bekritiseerd door ons, maanden op de dool geweest en een beetje nukkig om een gemiste transfer, maar zaterdag was hij weer groots als vanouds. En dan is Vazquez één van de allerbeste in onze competitie. Iedereen rond hem gaat dan ook beter voetballen.”

“De geblesseerden keren stilaan terug bij Club en de fysieke achterstand raakt weggewerkt. Er is vertrouwen en uiteindelijk zijn we eind november en staat Club op twee punten van leider AA Gent. Het seizoen moet nog beginnen”, besluit Vandenbempt bij Sporza.

Beluister het fragment over Club van 1:20 tot 2:40

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.