Vazquez stelt Club-fans gerust: “Het is oké”

Vazquez stelt Club-fans gerust Het is oké

22 november 2015 01:33 - Victor Vazquez was dé grote uitblinker in de met 3-0-gewonnen match tegen Zulte Waregem. Al beseft de Spanjaard dat zijn wedstrijd met een beetje pech al na een kwartier voorbij had kunnen zijn omwille van een blessure.

Ex-Club-speler Jesper Jorgensen torpedeerde namelijk de voet van Vazquez. “Het was een harde trap die te laat kwam”, vertelt de Spaanse draaischijf van blauw-zwart voor de micro van de Jupiler Pro League. “Jorgensen verdiende een rode kaart. Maar gelukkig is het goed afgelopen. Ik ben oké.”

Over zijn wedstrijd was man van de match Vazquez vanzelfsprekend tevreden. “Ik gaf twee assists, dus ik zat goed in de wedstrijd. Ik probeer de ploeg altijd van dienst te zijn en dat is goed gelukt tegen Zulte Waregem.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.