Vormer: “Mét supporters hadden we gewonnen”

Vormer Mét supporters hadden we gewonnen

26 november 2015 23:26 - Club Brugge verloor met het kleinste verschil van Napoli, maar miste duidelijk de supportersgezangen van de Brugse aanhang. Dat vond ook Ruud Vormer. 

“Het is echt vreselijk voetballen zonder publiek”, vertelt de Nederlandse sterkhouder. “Maar je moet je toch opladen, want zo’n match wil je winnen. Dat lukte niet, maar gelukkig heeft Legia Warschau gewonnen van Midtjylland. Nu gaan we vol voor de winst in Denemarken!”

Volgens Vormer was de wedstrijd helemaal anders verlopen als er wel publiek geweest was in Jan Breydel. “Het is hier altijd een gekkenhuis met onze supporters en ‘volle bak’ sfeer. Ik ben er zeker van dat we mét publiek gewoon hadden gewonnen”, besluit hij in zijn interview met Eddy Demarez van Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.