Vossen: “Als ik dat doe, is er niks aan de hand”

Vossen: "Als ik dat doe, is er niks aan de hand"

22 november 2015 01:56 - Club Brugge kende zaterdagavond geen problemen met een mak Zulte Waregem. Uiteindelijk besliste blauw-zwart de wedstrijd op 5 minuten tijd. Jelle Vossen had een voet in de drie Brugse doelpunten.

Zo scoorde Vossen net voor de rust het openingsdoelpunt. Maar hij had ook na 10 minuten al op het scorebord kunnen staan. Toen snoepte hij Vazquez namelijk een goeie kans af. “Ik riep dat ik zou trappen en ik dacht dat Vazquez zich inhield, maar oké. Eigenlijk moet ik die bal gewoon binnenschieten en dan is er niks aan de hand.”

“Achteraf hebben zowel Victor als ik nog een duit in het zakje gedaan om die drie punten binnen te halen. Dat is het belangrijkste”, besluit de 26-jarige Limburger voor de micro van de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.